De band.

Iedereen op de dansvloer met Plunck!

Privé of bedrijfsfeest? Ben jij ten einde raad over hoe jij je gasten een onvergetelijke avond kunt bezorgen? Plunck is dé band die jij zoekt!

Als Plunck optreedt, zul je al gauw merken hoe de energie van onze vijftallige band wordt overgedragen op het publiek. Dit komt niet alleen door onze interactie met het publiek, maar ook door de bekende meezingers en meedansers waarover onze band beschikt. Soul- en popcovers vliegen je om de oren! Onze muziek is er voor jong en oud. Niet voor niets werd onze band ingezet tijdens vele bedrijfsevenementen en bruiloften door het hele land.

Wij geven écht álles voor de show...!

De unieke samenstelling van onze relatief kleine bezetting (zang, gitaar, basgitaar, drums en trompet) zorgt ervoor dat elk van onze bandleden tot het absolute maximum wordt uitgedaagd om van elk optreden een spetterende show te maken. Het is onze passie van elke gelegenheid een geslaagde te maken. Dat merk je direct! En dát kunnen velen bevestigen.

Plunck = betaalbare kwaliteit!

Wij zijn uniek op de markt van bands. En daar zijn wij trots op! Met Plunck bent u gegarandeerd van een topfeest. En dat al vanaf een zeer vriendelijke prijs!

 

User

Maartje Keijzer

Leadvocalist

Onze zangeres en frontvrouw Maartje tilt uw evenement naar het feest-level met haar enthousiasme en vocale power.

User

Ivo Meijer

Gitarist

Onze gitaarheld en muzikaal leider Ivo zal uw avond voorzien van groovy slagjes, stevige rockriffs en scheurende gitaarsolo's!

 
User

Damien Roussos

Bassist

Het enthousiasme van Damien is aanstekelijk als je ziet hoe hij met zijn brede lach over het podium beweegt. Zijn spel bestaat uit solide basnoten in combinatie met melodische hogere lijnen. Naast de bass verzorgt hij de backing vocals, waardoor de leadzang nog beter uit de verf komt.

User

Ruben van der Kleij

Trompettist

Trompettist en aanspreekpunt naar de klant Ruben doet in zijn eentje de beste hornsections van de jaren 80 tot nu herleven en weet op slimme wijze zijn rol te vinden binnen de nummers zonder originele blazerspartijen.

 
User

Thomas Kornet

Drummer

De motor van de band Thomas wisselt de meest sexy grooves en heavy rock beats af, om zo een gevarieerde mix binnen de sets te creëren. Timing en tempovastheid betekenen alles voor hem.